top of page

Staat je huis te koop of denk je erover om je huis te gaan verkopen? Kan je zelf nog objectief naar je interieur kijken? Vaak is dat lastig en is professionele hulp daarbij handig. Een goede presentatie op verkoopsites, maakt je woning veel interessanter voor potentiele kopers. De kans is groter op een snelle verkoop voor de beste prijs.

Slaapkamer zwartwit.jpg

Interifleur is gecertificeerd door House of KIKI (onder meer bekend van Uitstel van Executie). Onderzoek geeft aan dat een woning verkoopklaar gemaakt door een vastgoedstylist sneller verkocht wordt.

Potentiele kopers verwachten "gelikte plaatjes" op de verkoopsite, zeker van een huis in een hogere prijsklasse. Met een goede presentatie is er meer belangstelling voor een woning en wordt er zelfs vaker boven de vraagprijs geboden.

Vastgoedstyling

Restylen is veel meer dan alleen je woning opruimen en netjes houden. Een vastgoedstylist gaat nog een stap verder. Interifleur kijkt o.a. naar de kleuren, de lichtinval, focuspunten en zichtlijnen. Hiermee zorg ik ervoor dat een huis aantrekkelijk wordt voor een zo breed mogelijke doelgroep.

Interifleur zorgt dat je huis opvalt binnen het enorme aanbod. Ter voorbereiding op het maken van de foto’s (via de makelaar) geeft Interifleur je tips waarmee
je zelf aan de slag kunt.
Tarief: v.a. € 225- incl btw *

Liever de restyling door Interifleur laten doen?
Vraag naar de mogelijkheden.
*Genoemde prijzen excl. reiskostenvergoeding en afhankelijk van de hoeveelheid/grootte van de ruimtes.

 

Slaapkamer zwartwit.jpg
Slaapkamer-oud-1.jpg
Woonkamer-voor-InteriFleur-vinkje-1.jpg
bottom of page